Over ons

Van Dijk Vitamines is een jong bedrijf gestart medio 2016. Wij leveren vitamines en supplementen van hoogwaardige kwaliteit, zonder onnodige chemische en kunstmatige toevoegingen. Bij ons vindt u alleen natuurlijke en zoveel mogelijk biologische, niet synthetische en hypo-allergene supplementen. De producten zullen hogere of lagere dosis vitamines en mineralen hebben dan gebruikelijk is, zoals wordt aanbevolen door de wetenschappers die de nieuwste ontwikkelingen onderzoeken en bijhouden.

Kwaliteit staat voorop
Eerlijke prijs

 

Vóór 13.00 uur besteld, meestal de volgende werkdag geleverd.
Zondag en maandag zijn géén leverdagen.

 

Doelen en de toekomst

Onze missie is om kennis, bewustzijn te verspreiden door middel van het internet. Wij geven Nederlanders  de mogelijkheid hun gezondheid in hoge mate te verbeteren door middel van hoogstaande kwaliteit voedingssupplementen.

Een gezond lichaam is een van de belangrijkste elementen tot een gelukkig leven. Met het oog daarop, zullen wij ons niet richten op ziekte, maar volledig focussen op welzijn. Kennis over het menselijk lichaam zal altijd blijven groeien en daarmee ook praktische oplossingen om het lichaam in topvorm te brengen en te houden.

 

Van Dijk Vitamines levert kwalitatief goede en betaalbare vitamines en supplementen uit voorraad.